A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Lloyd dzsungel chopper motorja 71745

Egyedi NINJAGO motor s szrfdeszka 2 az 1-ben jtkkszlet

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Lloyd dzsungel chopper motorja
SKU 71745
EAN 5702016889239
Darabok 183
Sorozat LEGO NINJAGO
LEGO ár 5 383 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Lloyd dzsungel chopper motorja 71745 leírás

A gyermekek izgatottan fogják eljátszani a LEGO NINJAGO TV sorozat akciójeleneteit Lloyd dzsungel chopper motorjával (71745). A 2 az 1-ben jármű tartalmaz 2 korongvetőt, egy nyitható pilótafülkét, működő felfüggesztést és egy repülőt, amit ha leveszel, szörfdeszkának is használhatod a járművet.
Egyedi játékok a szuper kalandokhoz
A nindzsaszettben 3 minifigurát találsz: szigetlakó Lloyd és Nya figuráit és egy Morajlás Őrzőt, amelyekkel a gyermekek saját dzsungelbeli és tengeri kalandokat játszhatnak el. A szereplők megküzdhetnek egymással, hogy kiderüljön, ki nyeri el a csomagban található, értékes viharamulettet.
A legjobb ajándékok a nindzsarajongóknak
A NINJAGO szettek arra bátorítják a gyermekeket, hogy felálljanak a képernyők elől és életre szóló készségeket fejlesszenek a kézzelfogható játékkal, ami önállóan és a barátokkal is klassz lesz. A nindzsajátékok gyűjteményén keresztül a gyermekekre egy kalandokkal teli világ vár, ahol találnak sárkányokat, robotokat és járműveket is.

  • A LEGO NINJAGO Lloyd dzsungel chopper motorja (71745) egy klassz, 2 az 1-ben nindzsajármű, ami tartalmaz egy nindzsamotort és egy szörfdeszkát, így a gyermekek feltárhatják a játéklehetőségek világát.
  • A nindzsajátékhoz 3 minifigura tartozik: szigetlakó Lloyd és Nya, akik fel vannak fegyverkezve, hogy szembeszálljanak a Morajlás Őrzővel, akinek egy vagány lándzsája és egy pajzsa is van.
  • A chopper motor működő felfüggesztéssel, szigetlakó Lloydnak kialakított, nyitható pilótafülkével ésegy levehető repülővel rendelkezik, ami szörfdeszkává alakítható, amivel szigetlakó Nya is beszállhat a csatába.
  • Ez a nindzsajátékkészlet szórakoztató építési feladatot kínál a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek, így nagyszerű ajándék bárkinek, aki megérdemel egy kis meglepetést.
  • A játék motor több mint 16 cm magas, 21 cm hosszú és 6 cm széles – tökéletes, hordozható méretű az otthoni és az út közbeni játékhoz.
  • Nézd meg a többi NINJAGO készletet is, amelyeket a TV sorozat inspirált, köztük a Dzsungelsárkány (71746), Az Őrzők faluja (71747) és a Katamarán tengeri csata (71748) szetteket is!
  • A LEGO NINJAGO lenyűgöző játékkészleteinek csodálatos gyűjteményének segítségével a gyermekek felállnak a képernyők elől, és életre szóló, pozitív készségeket sajátíthatnak el, miközben elmerülnek fantáziadús szerepjátékban.
  • A LEGO elemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – még nindzsaképességekre sincs szükség!
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú biztonsági szabványoknak, így nyugodt lehetsz afelől, hogy a gyermekeid jó kezekben vannak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.