A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A Sötét Úr sárkánya 71742

Szuper LEGO NINJAGO srknyos jtkkszlet

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Sötét Úr sárkánya
SKU 71742
EAN 5702016974539
Darabok 372
Sorozat LEGO NINJAGO
LEGO ár 7 693 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A Sötét Úr sárkánya 71742 leírás

A Sötét Úr sárkánya (71742) játékkészlettel a kis nindzsák eljátszhatják a LEGO NINJAGO TV sorozat 2. évadának akciódús jeleneteit. A sárkánynak állítható lábai, feje és szárnyai vannak, amiket pengék díszítenek, így számos különféle testhelyzetet fel tud venni, ami szórakoztató szerepjátékra inspirál.

Végtelen izgalmak a fiatal építőknek
Az állítható játék sárkányt 2 minifigura kíséri: az arany nindzsa, Lloyd, hátán egy katanával, valamint a Sötét Úr, aki saját, éles pengéjét forgatja, így a gyermekeknek mindenük megvan, amire csak szükségük lehet az izgalmas égi és szárazföldi csatákhoz, a klasszikus jó és gonosz közötti küzdelem során.

Egyedi játékok kreatív gyermekeknek
A LEGO NINJAGO játékok feltárják a magával ragadó szórakozás világát, miközben a gyermekek egy izgalmas, fantáziabeli birodalomba utaznak, ahol hőseikhez csatlakozva szembeszállhatnak a gonosztevőkkel, és olyan klassz játékok lenyűgöző gyűjteményével játszanak, mint a sárkányok, sugárhajtású repülők és járművek.

  • A LEGO NINJAGO Legacy A Sötét Úr sárkánya (71742) játékkészlet tartalmaz egy klassz, sokféleképpen beállítható sárkányt, amivel a gyermekeknek órákon át tartó, szárnyaló szórakozásban lesz részük.
  • Bámulatos, sárkányos játékkészlet a LEGO NINJAGO TV sorozat 2. évadából ismert 2 minifigurával: A Sötét Úrral, aki egy pengével van felfegyverkezve, valamint az arany nindzsával, Lloyddal, akinek a hátára egy katana van felcsatolva.
  • Ez a szórakoztató játék sárkány állítható fejjel, lábakkal és pengés szárnyakkal van ellátva, így a NINJAGO rajongók akciódús történeteket játszhatnak el a felhők között és a szárazföldön egyaránt.
  • Ez a harci játékkészlet izgalmas építési élményt nyújt a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek, így tökéletes LEGO ajándék, amivel kiélhetik a nindzsák iránti szenvedélyüket, és igazán kreatívak lehetnek.
  • A Sötét Úr sárkánya több mint 12 cm magas, 46 cm hosszú és 45 cm széles, így két játékcsata között lenyűgözően fog mutatni a gyerekszobákban.
  • A LEGO NINJAGO a klassz játékkészletek lenyűgöző gyűjteményét tartalmazza, amelyek minden gyermek arcára mosolyt csalnak, emellett pozitív, életre szóló készségeket is elsajátíthatnak a nindzsahőseikkel való izgalmas kalandok során.
  • A LEGO építőelemek már több mint hat évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, így biztosítva, hogy biztonságosan szétszedhetők legyenek minden alkalommal. Még nindzsaképességekre sincs szükség!
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú biztonsági szabványoknak, így a gyermekek biztosan jó kezekben vannak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.