A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Ultrahangos támadó 71739

Ltvnyos NINJAGO 4 az 1-ben nindzsajrmves jtkkszlet

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Ultrahangos támadó
SKU 71739
EAN 5702016912685
Darabok 725
Sorozat LEGO NINJAGO
LEGO ár 23 093 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Ultrahangos támadó 71739 leírás

A gyermekek megrendezhetik a LEGO NINJAGO TV sorozat 1. évadának bámulatos kalandjait az Ultrahangos támadó (71739) modern változatával. A 4 az 1-ben jármű szétszedhető, amiből alkothatsz egy különálló motort, egy sugárhajtású repülőt rugós kilövőkkel és 2 terepjáró járművet is.

Játékok, amelyekkel a gyermekek kiélhetik a nindzsás szerepjáték iránti szenvedélyüket
Ez az egyedi játékkészlet 7 minifigurát tartalmaz: Kai, Zane, Cole és Jay nindzsákat, valamint Mezmo és Rattla kígyókatonákat a Hypnobrai törzsből, így a gyermekeknek mindenük meglesz a magával ragadó csaták megrendezéséhez. Emellett vár rájuk egy új, 2021 júniusában megjelenő, ezelőtt még sosem látott, gyűjthető Zane Legacy arany minifigura állvánnyal, ami a NINJAGO játékok elmúlt 10 évét ünnepli.

Fantasztikus LEGO készletek a kreatív játékhoz
A LEGO NINJAGO játékkészletekkel a gyermekek egy szórakoztató kalandokkal teli világba utazhatnak. Itt csatlakozhatnak bátor hőseikhez, hogy legyőzzék a gonosz erőket, miközben olyan klassz játékok lenyűgöző gyűjteményével játszanak, mint a sárkányok, robotok és sok minden más.

  • A LEGO NINJAGO Ultrahangos támadó (71739) egy egyedi, 4 az 1-ben nindzsajármű, ami sugárhajtású repülővé, motorkerékpárrá és 2 terepjáró járművé bontható, így a móka sosem ér véget.
  • Az akciódús játékkészlet 7 minifigurát tartalmaz: Kai-t, Cole-t, Zane-t, Jay-t és Zane Legacy-t, akik szembeszállnak Rattla és Mezmo kígyókatonákkal, akiket a NINJAGO TV sorozat 1. évadából ismerhetsz.
  • A gyermekekre izgalmas választás vár, hiszen repülhetnek a rugós kilövőkkel felszerelt repülőgéppel, vagy vezethetik a motort vagy a 2 terepjárót. Mind a 4 járműben egy nindzsa minifigura fér el.
  • A készletben megtalálod az arany Zane Legacy gyűjthető minifigurát egy kis állvánnyal, ami a NINJAGO játékok 10. évfordulóját ünnepli.
  • Nézz meg még több különleges arany minifigurát 5 másik NINJAGO készletben is, köztük Az elemek bajnoksága (71735), a Sziklaromboló (71736), a Tűzsárkány támadás (71753) és az X-1 Nindzsa csatagép (71737) szettekben.
  • Ez a harci játékkészlet egy igazán tartalmas építési feladatot nyújt a 9 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek, emellett remek születésnapi vagy ünnepi ajándék lehet.
  • Az Ultrahangos támadó több mint 14 cm magas, 33 cm hosszú és 27 cm széles – épp megfelelő méretű az otthoni történetmeséléshez, de akár útközben is jól szórakozhatsz vele.
  • A LEGO NINJAGO kínálatában az akciódús játékkészletek hatalmas gyűjteményét találod, amelyek táplálják gyermeked szenvedélyeit, emellett olyan pozitív nindzsaértékeket ismerhet meg, mint a bátorság, az őszinteség és a barátság.
  • A LEGO elemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – még nindzsaképességekre sincs szükség!
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú biztonsági szabványainak, így a LEGO játékkészletekkel a gyermekeid biztosan jó kezekben vannak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.