A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 71031 Minifigurák Marvel Studios

Kényeztess el egy szuperhősrajongót klassz, gyűjthető minifigurákkal!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Minifigurák Marvel Studios
SKU 71031
EAN 5702016912722
Darabok 10
Sorozat LEGO Minifigures
LEGO ár 1 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 71031 Minifigurák Marvel Studios leírás

  • Még több hihetetlen szereplő! Gyűjtsd össze és állítsd ki, vagy indítsd be a végtelen játékot ezekkel a szuper LEGO® Minifigurák Marvel Studios (71031) játékcsomagokkal. Klassz meglepetés gyermekeknek és a rajongók bármely korosztályának.
  • Mit rejt a csomag? 1-et a 12 egyedi, megépíthető minifigura közül, akiket felfedezhetsz, valamint 1 vagy több kiegészítőt is. Tökéletes kiegészítője bármelyik LEGO® gyűjteménynek, ami új játékokra inspirál.
  • A LEGO® Minifigurák szereplői minden 5 éves vagy nagyobb fiút és lányt el fognak kápráztatni, emellett az önálló vagy a barátokkal való játék során beindítják a képzelőerejüket, és segítenek nekik a kreatív és magabiztos építésben.
  • Ezek a limitált kiadású, kiváló minőségű, megépíthető minifigurák és kiegészítők klassz ajándékok vagy hétköznapi meglepetések, amelyek még több akcióval turbózzák fel a meglévő készleteket.
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.