A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 71030 Looney Tunes

Szerezz örömet a meserajongóknak gyűjthető minifigurákkal!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Looney Tunes
SKU 71030
EAN 5702016912401
Darabok 8
Sorozat LEGO Minifigures
LEGO ár 1 490 Ft
Kiadási dátum 26 április, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 71030 Looney Tunes leírás

  • Még több lenyűgöző szereplő! Gyűjtsd össze és elevenítsd fel, vagy indítsd be a végtelen játékot ezekkel a klassz LEGO® Minifigurák Looney Tunes™ (71030) játékcsomagokkal. Mókás meglepetés gyermekeknek és a rajongók bármely korosztályának.
  • Mit rejt a csomag? 1-et a 12 egyedi, megépíthető szereplő közül, akiket felfedezhetsz, valamint 1 vagy több kiegészítőt is. Tökéletes kiegészítője bármelyik LEGO® gyűjteménynek, ami új játékokra inspirál.
  • A LEGO® Minifigurák szereplői minden 5 éves vagy nagyobb fiút és lányt el fognak kápráztatni, emellett az önálló vagy a barátokkal való játék során beindítják a képzelőerejüket, és segítenek nekik a kreatív és magabiztos építésben.
  • Ezek a limitált kiadású, kiváló minőségű minifigurák és kiegészítők klassz ajándékok vagy hétköznapi meglepetések, amelyek extra akcióval turbózzák fel a meglévő készleteket.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.