A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Fire kaszkadőr motorkerékpár 60311

Kaszkadr akci a LEGO City TV tzoltjval, Freya McClouddal!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Fire kaszkadőr motorkerékpár
SKU 60311
EAN 5702017024233
Darabok 11
Sorozat LEGO City
LEGO ár 2 093 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Fire kaszkadőr motorkerékpár 60311 leírás

Indítsd be a gyermekek játékát ezzel a lendkerekes LEGO City Fire kaszkadőr motorkerékpár (60311) játékkészlettel, ami tartalmaz egy klassz motort a látványos mutatványokhoz, valamint a LEGO City Kalandok TV sorozatból ismert Freya McCloud tűzoltó minifiguráját – tűzbiztos recept az akciódús szórakozáshoz!

Játékkészlet egy kis PLUS-szal az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek!
Ehhez az építőjáték-készlethez tartozik egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is! Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. Ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a kis LEGO építőkből hamar építőmesterek válhatnak.

Repítsd a gyermekeket az akció sűrűjébe!
A LEGO City Stuntz készletek lendkerekes motorokkal, klassz járművekkel, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha még nagyobb kaszkadőri látványosságra vágysz, kombináld a klassz LEGO City Stuntz univerzum további játékkészleteivel!

  • A gyermekek akciódús előadásokat rendezhetnek ezzel a klassz LEGO City Fire kaszkadőr motorkerékpár (60311) játékkészlettel, ami tartalmaz egy vagány, lendkerekes kaszkadőr motort és a LEGO City TV szereplőjét, Freya McCloudot.
  • Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet egy lendkerekes kaszkadőr motor megépítéséhez, valamint a LEGO City Kalandok TV sorozatból ismert tűzoltó, Freya McCloud minifiguráját.
  • Ha a gyermekek megtolják a kaszkadőr motort, azzal szabadjáraengedik a lendkereket, utána pedig bámulatos ugratásokat, légi manővereket és landolásokat mutathatnak be.
  • Ez a LEGO City Fire kaszkadőr motorkerékpár játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy nagyobb kaszkadőrrajongóknak és gyermekeknek.
  • A Fire kaszkadőr motorkerékpár több mint 3 cm magas, 6 cm hosszú és kevesebb mint 2 cm széles.
  • Kombináld a játékkészletet a LEGO City Stuntz sorozat további készleteivel, még több kaszkadőri akcióért.
  • A készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. Ezzel az interaktív útmutatóval a LEGO építés gyerekjáték lesz!
  • A LEGO City Stuntz készletek klassz járművekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús történetek és szerepjáték vár rájuk.
  • Minden LEGO kocka és elem már 1958 óta megfelela szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak.
  • A LEGO építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.