A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 60296 Wheelie kaszkadőr motorkerékpár

Wheelie kaszkadőr motorkerékpár készlet a LEGO City TV hősével, Raze-zel!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Wheelie kaszkadőr motorkerékpár
SKU 60296
Darabok 14
Sorozat LEGO City
LEGO ár 2 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 60296 Wheelie kaszkadőr motorkerékpár leírás

  • Vezesd be az 5 éves vagy nagyobb gyermekeket a LEGO® City Stuntz izgalmas világába ezzel a lendkerekes motorkerékpár játékkészlettel, ami tartalmazza a rettenthetetlen LEGO City TV szereplőt, Raze-t.
  • Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet egy szuper, lendkerekes kaszkadőr motor megépítéséhez, amivel lenyűgöző egykerekes mutatványokat adhatnak elő, valamint a LEGO® City Kalandok TV sorozatból ismert Raze minifiguráját.
  • Ha a gyermekek megtolják a kaszkadőr motort,azzal aktiválják a lendkereket, utána pedig bámulatos, egykerekes kunsztokat és légi manővereket mutathatnak be.
  • A LEGO® City Wheelie kaszkadőr motorkerékpár nagyszerű születésnapi vagy hétköznapi ajándék olyan gyermekeknek, akik imádják az akciót.
  • A megépített Wheelie kaszkadőr motorkerékpár több mint 3 cm magas, 7 cm hosszú és kevesebb mint 2 cm széles.
  • Ha még több mókás szereplőre és kaszkadőrös látványosságra vágysz, kombináld ezt a kaszkadőr motoros készletet a LEGO® City Stuntz sorozat további szettjeivel!
  • A csomag tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is – az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető, interaktív építési útmutatót, amivel a LEGO® építés valóban gyerekjáték lesz.
  • A LEGO® City Stuntz készletek klassz járművekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús történetek és szerepjáték vár rájuk.
  • Minden LEGO® alkatrész megfelel a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.