A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Wheelie kaszkadőr motorkerékpár 60296

Wheelie kaszkadr motorkerkpr kszlet a LEGO City TV hsvel, Raze-zel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Wheelie kaszkadőr motorkerékpár
SKU 60296
EAN 5702016912203
Darabok 14
Sorozat LEGO City
LEGO ár 2 093 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Wheelie kaszkadőr motorkerékpár 60296 leírás

A gyermekekre órákig tartó, akciódús szórakozás vár ezzel a lendkerekes LEGO City Wheelie kaszkadőr motorkerékpár (60296) játékkészlettel, ami tartalmaz egy klassz motorkerékpárt a bámulatos, egykerekes kunsztok és a magasban szárnyaló mutatványok előadásához. Csak egészítsd ki a LEGO City Kalandok TV sorozat szereplőjével, Raze-zel, és már készen is áll a helyszín a látványos kaszkadőrműsorokhoz!

Az 5 éves vagy nagyobb fiúk és lányok számára tervezve
A gyermekeknek szánt játékkészlet tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a LEGO építés valóban gyerekjáték lesz.

A gyermekek a műsor sztárjaivá válhatnak!
A LEGO City Stuntz játékkészletek lendkerekes motorokkal, klassz járművekkel, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha a gyermekek még több akcióra, szórakozásra és izgalomra vágynak, a LEGO City Stuntz univerzum további játékkészleteivel is kombinálhatják!

  • Vezesd be az 5 éves vagy nagyobb gyermekeket a LEGO City Stuntz izgalmas világába ezzel a lendkerekes motorkerékpár játékkészlettel, ami tartalmazza a rettenthetetlen LEGO City TV szereplőt, Raze-t.
  • Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet egy szuper, lendkerekes kaszkadőr motor megépítéséhez, amivel lenyűgöző egykerekes mutatványokat adhatnak elő, valamint a LEGO City Kalandok TV sorozatból ismert Raze minifiguráját.
  • Ha a gyermekek megtolják a kaszkadőr motort,azzal aktiválják a lendkereket, utána pedig bámulatos, egykerekes kunsztokat és légi manővereket mutathatnak be.
  • A LEGO City Wheelie kaszkadőr motorkerékpár nagyszerű születésnapi vagy hétköznapi ajándék olyan gyermekeknek, akik imádják az akciót.
  • A megépített Wheelie kaszkadőr motorkerékpár több mint 3 cm magas, 7 cm hosszú és kevesebb mint 2 cm széles.
  • Ha még több mókás szereplőre és kaszkadőrös látványosságra vágysz, kombináld ezt a kaszkadőr motoros készletet a LEGO City Stuntz sorozat további szettjeivel!
  • A csomag tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is – az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető, interaktív építési útmutatót, amivel a LEGO építés valóban gyerekjáték lesz.
  • A LEGO City Stuntz készletek klassz járművekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús történetek és szerepjáték vár rájuk.
  • Minden LEGO alkatrész megfelel a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.