A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 60270 Rendrsgi elemtart doboz

Mindent megtallsz benne, amire a gyermekeknek szksgk lehet a bnldz kalandokhoz!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Rendrsgi elemtart doboz
SKU 60270
EAN 5702016669022
Darabok 301
Sorozat LEGO City
LEGO ár 14 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 60270 Rendrsgi elemtart doboz leírás

A gyermekek imádni fogják ezt a LEGO City Elemtartó dobozt (60270). Nem csak a külseje mutat klasszul, de a belsejében is mindent megtalálsz, amire egy gyermeknek szüksége lehet az órákon át tartó, akciódús játékhoz. És mivel a készlet 2 választható, könnyen érthető útmutatóval ellátott építményt is nyújt, a gyermekek megduplázhatják a kreatív szórakozást. A gyermekek képzelete szabadon szárnyalhat, miközben segítenek a LEGO City TV sorozat hősének, Duke DeTainnek megszabadítani az utcákat azoktól a bosszantó bűnözőktől!

Klassz funkciókkal teli játékkészlet
Ha akciójátékot keresel gyermekeknek, itt mindent megtalálsz hozzá. A 4 minifigurával, a börtönnel ellátott rendőrkapitánysággal, a játék bankautomatával, a bűnözők menekülő furgonjával és egy klassz rendőrautóval minden készen áll az akcióhoz és kalandhoz.

Szórakoztató építőkészletek gyermekeknek
A LEGO City rendőrségi készletek szórakoztató építési és játékélményt nyújtanak. A valósághű járművek, a részletesen kidolgozott épületek és a szórakoztató szereplők fantáziadús, végtelen szerepjátékra bátorítják az 5 éves vagy annál idősebb gyermekeket.

 • Engedd szabadjára a mókát a LEGO City rendőrségi játékkészletével! Az ötletes, kocka stílusú dobozban 2 építmény vár rád, melyek közül mindkettő olyan szerkezeteket, járműveket és szereplőket tartalmaz, melyek előkészítik a terepet a játékhoz.
 • Mit rejt a LEGO Elemtartó doboz? Mindent, amire a szükség lehet a játékhoz. Egy játék rendőrkapitányságot börtönnel, egy rendőrautót, a bűnözők furgonját, egy bankautomatát és 4 minifigurát, köztük a LEGO City TV-s hőst, Duke DeTaint is.
 • Ez a rendőrségi játék 2 választható építményt is tartalmaz, így a gyermekek átalakíthatják őket, hogy még kreatívabb bűnüldöző mókában legyen részük. Emellett más, eredeti LEGO játékkészletekkel is kombinálható, mellyel még több játék vár rájuk.
 • Ez a LEGO City Elemtartó doboz (60270) készlet ideális karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, akik imádják a játék furgonokat, motorkerékpárokat és akciójátékokat.
 • A játék rendőrkapitányság megépítve több mint 18 cm magas, 14 cm széles és 5 cm mély, míg a rendőrségi terepjáró több mint 4 cm magas, 11 cm hosszú és 5 cm széles.
 • A játékkészlethez szükség van elemekre?
 • Nem – csakis a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba!
 • Ezzel a LEGO játékkal egyszerű kezdet vár a gyermekekre. Az ötletes, kocka stílusú dobozban könnyen érthető útmutatókat találsz a 2 különböző építményhez. Csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka.
 • A LEGO City rendőrségi készletekben olyan valósághű épületek, klassz járművek és mókás szereplők várnak, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak, miközben fejlesztik a fiatalok fizikai készségeit és növelik önbizalmukat.
 • A LEGO kockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City építőjátékok folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
 • A LEGO kockákat és elemeket szigorú tesztek alá vetjük, így biztosítva, hogy minden LEGO játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.