A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kemény tolltartó 5006277

A kreativits mindenhov elr ezzel a strapabr, szllthat tolltartval

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kemény tolltartó
SKU 5006277
Sorozat LEGO DOTS
LEGO ár 1 795 Ft

LEGO Kemény tolltartó 5006277 leírás

A kézműveskedés rajongóinak bármely korosztálya imádni fogja ezt a klassz, hasznos LEGO DOTS Kemény tolltartót. Rengeteg hely van benne a különféle LEGO DOTS írószereknek, a strapabíró tolltartó emellett 4 beágyazott LEGO lapot is tartalmaz: 2 négyzet alakú, 4×4-es lapot, egy négyzet alakú, 2×2-es lapot és egy téglalap alakú, 2×4-es lapot, valamint 46 színes csempét a végtelen díszítéshez. A gyermekek emellett más LEGO elemeket és minifigurákat is rögzíthetnek rá, hogy a LEGO móka még kreatívabb legyen. Nagyszerű születésnapi vagy ünnepi ajándék a kreatív gyermekek bármely korosztályának.

  • Indítsd be a kreativitásodat ezzel a klassz LEGO DOTS Kemény tolltartóval, amely strapabíró ABS műanyagból készült, hogy igazán tartós legyen. Bármelyik asztalon szórakoztató és praktikus kiegészítő lehet.
  • A tolltartó 4 eredeti LEGO lapot tartalmaz: 2 négyzet alakú, 4×4-es lapot, egy négyzet alakú, 2×2-es lapot és egy téglalap alakú, 2×4-es lapot, valamint 46 színes csempét a végtelen díszítéshez.
  • Ez az egyedülálló tolltartó merész stílust kölcsönöz. A tolltartó több mint 21 cm hosszúés 7 cm széles.
  • Figyelmeztetés: a kis alkatrészek fulladásveszélyesek.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.