A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 43184 Raya és Sisu sárkány

Nyűgözz le egy gyermeket egy kalanddal és felfedezéssel teli készlettel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Raya és Sisu sárkány
SKU 43184
EAN 5702016746907
Darabok 216
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 11 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 43184 Raya és Sisu sárkány leírás

  • Indítsd be a gyermekek kreativitását ezzel az izgalmas LEGO® ǀ Disney Raya és Sisu sárkány (43184) szettel! A készlet telis-tele van funkciókkal és kiegészítőkkel, amelyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak.
  • A Raya és az utolsó sárkány című új Disney film alapján készült szett tartalmaz egy palotakaput, vízesést és kiegészítőket, valamint Raya minifiguráját és Sisu sárkány LEGO® figuráját is.
  • A palota kapuja mögött egy titkos szoba rejlik, ahol egy gyémántot őrző kis dobozt és egy kinyitható vízesést is találsz. Kombináld a LEGO® ǀ Disney Raya és a Szívpalota (43181) szettel, hogy kibővítsd a mókát!
  • A Raya és az utolsó sárkány című Disney film rajongói imádni fogják ezt a szettet, ami rengeteg részletet és mókás kiegészítőket tartalmaz. A funkciók és a meseindítók segítenek a 6 évnél nagyobb gyermekeknek megépíteni ezt a hétköznapi ajándékot.
  • A gyönyörű, beállítható sárkány, Sisu több mint 24 cm magas, amit újra és újra megépíthetsz, így mindenféle kaland során játszhatsz vele.
  • Légy innovatív! Ez az egyedi szett más LEGO® ǀ Disney készletekkel is kombinálható, így a gyermekek izgalmas módokon fejleszthetik képzelőerejüket. Klassz ajándék, amiről mindenki beszélni fog.
  • A nyomtatott építési útmutatók nagyon klasszak, ám a digitális Instructions PLUS egyenesen SZUPER! A LEGO® Építési útmutatók alkalmazás használatával még a fiatalabb építők is felnagyíthatják és megjeleníthetik a modelljeik képét építés közben.
  • Ezzel a kreatív LEGO® ǀ Disney szettel a gyermekek elmerülhetnek a Raya és az utolsó sárkány című Disney film fantáziabeli kalandjaiban. A gyermekek izgalmas kalandokat játszhatnak el Disney Raya és Sisu társaságában!
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.