A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Lpj be a Ferrari izgalmas vilgba!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”
SKU 42125
EAN 5702016913484
Darabok 1684
Sorozat LEGO Technic
Kor 18+ év
LEGO ár 81 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125 leírás

Az ágaskodó lovával a világ legnehezebb hosszútávú versenyén tekintélyes győzelmeket arató Ferrari 488 GTE nem egy átlagos autó. Most pedig te is megalkothatod saját LEGO Technic modellváltozatodat, amit a hiteles részletek tesznek teljessé – akárcsak az ikonikus, eredeti autó esetében.

Részletes kidolgozás
A részletekre való odafigyelésnek köszönhetően ez a versenyautó-modell hűen ábrázolja a Ferrari hosszútávú versenyautóját. Első és hátsó felfüggesztéssel, nyitható ajtókkal, mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motorral és kormánykerékkel van felszerelve, amellyel irányíthatod az autót. A fantasztikus modellt eredeti matricák és jellegzetes színek tökéletesítik.

Térj el a megszokottól!
Ez a készlet a LEGO építőkészletek gyűjteményének része, amelynek kiváló kialakítását a felnőttek imádni fogják. Egy új, kézzelfogható projektként magadnak, vagy egy motorsportrajongónak is ideális ajándékként szolgáló LEGO Technic építőkészlet magával ragadó építést nyújt, amiből egy gyönyörű dísztárgyat alkothatsz.

  • Merülj el a hosszútávú versenyzés izgalmas világában, és alkosd meg az ikonikus Ferrari 488 GTE versenyautó kiállítható LEGO Technic modellváltozatát!
  • Eredeti első és hátsó felfüggesztéssel, nyitható ajtókkal, mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motorral és működő kormánykerékkel van felszerelve.
  • Az eredeti versenymatricákkal és a jellegzetes színösszeállítással ellátott LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” (42125) készletet minden motorsportrajongó büszkén kiállíthatja otthon vagy az irodában.
  • Felnőtteknek szánt, izgalmas építési projekt, és remek születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék bárkinek, aki imádja a hosszútávú versenyzést, a Ferrari versenyautókat és a motorsportot.
  • A modell több mint 13 cm magas, 48 cm hosszú és 21 cm széles.
  • A nyitható ajtóknak és motorháztetőnek köszönhetően könnyedén felfedezheted a belsejében rejlő részleteket.
  • A készlethez egy különleges építési útmutató is tartozik, amiben exkluzív tartalmakat találsz, többek között az autó részleteiről és az AF Corse 51 csapatáról is.
  • Az elegáns dizájnnal és a valósághű jellemzőkkel a LEGO Technic készletek sikerélményt adó építést és lenyűgöző funkciókkal teli modelleket kínálnak bárkinek, aki érdeklődik a mérnöki tudomány és a technológia iránt.
  • A LEGO Technic alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO Technic alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.