A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kutyus napközi 41691

Rszletesen kidolgozott ptkszlet a kutyarajong gyermekeknek

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kutyus napközi
SKU 41691
EAN 5702016971750
Darabok 221
Sorozat LEGO Friends
LEGO ár 4 893 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Kutyus napközi 41691 leírás

Ajándékot keresel egy olyan gyermeknek, aki imádja a kutyás játékokat? Akkor a LEGO Friends Kutyus napközi (41691) készlet fantasztikus választás. Telis-tele van részletekkel, és 2 LEGO Friends minifigurát is találsz benne, így az állatrajongó gyermekekre órákig tartó, kreatív szerepjáték vár.

Fejleszd az élénk képzelőerőt!
A gyermekek számtalan módon játszhatnak a kutyákkal a napköziben. Segíthetnek LEGO Friends Emmának megfürdetni a kutyákat a medencében, kivihetik őket a kertbe, ahol mozoghatnak, és megtaníthatják nekik, hogyan menjenek át a kúszóalagúton. Tele van aranyos kiegészítőkkel, amiket a gyermekek imádni fognak – vár rájuk egy ápolókészlet és egy kis kutyakaki is, amit feltakaríthatnak!

Tárd fel a kreatív játék világát!
A Heartlake City játékkészletek szimpatikus szereplőket és valósághű részleteket tartalmaznak, amik segítenek a kis építőknek felfedezni a szenvedélyeiket, új barátaikkal az oldalukon.

  • A bébiállatokért rajongó gyermekekre órákig tartó, kreatív szórakozás vár a LEGO Friends Kutyus napközi (41691) állatos játékkészlettel, ahol gondoskodhatnak a kiskutyákról, amíg a gazdáik dolgoznak.
  • A csomagban megtalálod LEGO Friends Emma és Roxy minifiguráit, egy kutyafigurát és egy új, 2021 januárjában megjelenő kiskutyafigurát. Emellett vár rád egy ápolóterület, egy pénztár, egy különálló medence és egy kúszóalagút is.
  • Ez a gyermekeknek szánt ajándék telis-tele van kreatív játéklehetőségekkel. A gyermekek eljátszhatják, hogy gondoskodnak a kutyákról, játszanak velük a kertben, megfürdetik őket a medencében vagy kutyafalatkákat adnak el a vásárlóknak.
  • Lepj meg egy kutyarajongó gyermeket ezzel az állatos játékkal! Ideális születésnapi vagy karácsonyi ajándék, illetve rögtönzött meglepetés a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek. A szett megépítéséhez csak kevés építési tapasztalatra van szükség.
  • Ez a kutyusos készlet nagyszerűen mutat kiállítva. Több mint 13 cm magas, 17cm széles és 9 cm mély, így nem fog sok helyet foglalni, és bármikor készen áll a játékra.
  • Ez a gyermekeknek szánt, értékes, kiskutyás játék olyan aranyos kiegészítőket tartalmaz, mint egy labda, csont, bot, süti, ételdoboz, sampon és fésű – és még kaki is! –, amik beindítják a képzelőerőt.
  • Vezesd be a kis építőket Heartlake City-be, ahol nagyszerű barátok társaságában fedezhetik fel a szenvedélyeiket.
  • Az új LEGO játék alkatrészei megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO Friends készleteket a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.