A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 41445 Állatklinika mentő

Állatklinika mentő az órákig tartó, macskagondozó játékhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Állatklinika mentő
SKU 41445
EAN 5702016914825
Darabok 304
Sorozat LEGO Friends
LEGO ár 10 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 41445 Állatklinika mentő leírás

  • Az Állatklinika mentő játék (41445) tartalmaz egy aranyos, kockákból épült faházat és egy mentőjárművet, hogy beindítsa az állatmentő mesemondást és csoportmunkát.
  • Ez a LEGO® Friends állatmentő játék tartalmaz 2 minifigurát, egy macskát és egy kiscicát, valamint egy játék nyuszit és rengeteg mókás, állatorvosi kiegészítőt, amelyekkel a gyermekek igazán elmerülhetnek a játékban.
  • A mindennapi játékhoz is tökéletes szett tartalmaz egy vödröt, amivel a gyermekek kiemelhetik a kiscicát a zuhatagból, egy mentőautót állatorvosi felszereléssel, valamint egy lombházat is, amit a gyermekek a játék állatokkal együtt felfedezhetnek.
  • Ez a mókás szett remek hétköznapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, állatrajongó gyermekeknek, akik megérdemelnek egy kis jutalmat. Még építési készségekre sincs szükség – a LEGO® Friends játékokhoz egy lépésről lépésre vezető útmutató is tartozik.
  • A mentőautó több mint 8 cm magas és 12 cm hosszú, így tökéletesen hordozható az állatmentéshez otthon, és azontúl is! Emellett más LEGO® készletekkel is kompatibilis, így igazán kreatív játékot nyújt.
  • A mentő csuklós oldalpanelekkel rendelkezik, így az apró ujjak könnyen hozzáférnek a belsejéhez. Számos állatorvosi felszerelést is tartalmaz, köztük egy sztetoszkópot, röntgent, jégzacskót és fültükröt, így a gyermekek elmerülhetnek a játékban.
  • A felhúzható vödör és a forgó zuhatag funkciók tovább növelik az állatmentés izgalmait, így értékes, hatalmas játékot nyújtó ünnepi vagy születésnapi ajándék gyermekeknek.
  • Az Állatklinika mentő kompatibilis az Állatklinikai mentő homokfutó (41442) és a Heartlake City állatklinika (41446) játékokkal, amelyek feltárják a LEGO® Friends állatmentő játékok gondoskodó világát.
  • A LEGO® játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® elemeket és alkatrészeket a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.