A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 41250 Tncparti a Techno szirten

Vz alatti Trollok jtkkszlet a kreatv szerepjtkhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Tncparti a Techno szirten
SKU 41250
EAN 5702016616767
Darabok 173
Sorozat LEGO Trolls World Tour
LEGO ár 8 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 41250 Tncparti a Techno szirten leírás

Zenés, víz alatti kaland a Trollok rajongóinak! A gyermekek örömmel fogják eljátszani kedvenc filmjeleneteiket a LEGO Trolls World Tour Táncparti a Techno szirten (41250) készlettel. Megépíthetik a játék DJ pultot és a színpadot, majd a szív alakú zátonyra tehetik a sellőt, hogy megnézzék, hogyan pörög. Emellett egy klassz filc szívvel és egy csúszdával is szórakoztathatják a sellőt és polip haverját.

Gyűjthető játékok és kreatív ajándékok
Ismersz olyan gyermeket, aki imádja a fantáziadús játékot? Akkor ez a Trollok készlet nagyszerű ajándék lesz számára. Emellett bármelyik gyermek, aki odavan a Trollok figurákért vagy a sellőkért imádni fogja ezt a sellő LEGO minifigurát.

Tárd fel a fantáziadús játék világát
A gyermekek örömmel fogják megépíteni ezt a klassz készletet, mielőtt eljátsszák kedvenc jeleneteiket a TROLLOK A VILÁG KÖRÜL című filmből. A gyűjthető kiegészítőkkel, figurákkal és mókás haj elemekkel ellátott építőkészletek életre keltik a Trollok univerzumát. Még egy levehető troll haj is vár a gyermekekre, amit aranyos kiegészítőkkel díszíthetnek fel. A közelítő és forgó funkciókkal ellátott Instructions PLUS alkalmazás még több szórakozást nyújt a gyermekeknek.

  • Kreatív ajándék a Trollok rajongói számára, akik el szeretnék játszani a DreamWorks TROLLOK A VILÁG KÖRÜL című film zenés jeleneteit. Ez a játék telis-tele van kiegészítőkkel, melyek rengeteg szórakozást nyújtanak a készlet megépítése után.
  • Az exkluzív, gyűjthető Trollok sellő figurával és polip játékkal ellátott készlettel a gyermekek eljátszhatják a TROLLOK A VILÁG KÖRÜL című film víz alatti jeleneteit, miközben csatlakoznak a sellőhöz a techno szirten lévő táncpartin.
  • Hangszórók, villogó fények, táncparkett és játék DJ pult: ebben a klassz készletben a gyermekek rengeteg dolgot felfedezhetnek. Pöröghetnek a táncparketten, lecsúszhatnak le a csúszdán, majd megkereshetik a gyűjthető hangszer húrt – pont, mint a filmben!
  • Trollok témájú játékkészleteket keresel ajándékba? Akkor ez a készlet (41250) remek választás! Nagyszerű ajándék az 5 év fölötti, kreatív Trollok rajongók számára – vagy bárkinek, aki imádja a sellőket.
  • A több mint 8 cm hosszú, 3 cm magas és 3 cm mély DJpulttal ellátott, víz alatti játékkészlet tökéletes méretű a kreatív játékhoz.
  • Mivel ehhez a Trollok játékkészlethez nincs szükség elemekre, a játék már kezdődhet is! Jó hír a Trollok rajongóinak, akik imádnak fantáziadús történeteket kitalálni – amihez elemek sem kellenek!
  • Most már a fiatalabb építők is átélhetik az önálló építés nyújtotta sikerélményt a digitális Instructions PLUS segítségével, mely elérhető az ingyenes LEGO Life alkalmazásban.
  • Minden LEGO Trolls World Tour építőkészlet arra bátorítja a gyermekeket, hogy eljátsszák a DreamWorks TROLLOK A VILÁG KÖRÜL című film jeleneteit, egy kis kreativitással felturbózva.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi követelményeinknek is. Ez biztosítja, hogy az elemek egyöntetűek, kompatibilisek, egyszerűen összerakhatók és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuka LEGO kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.