A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Szürke Gandalf és Balrog 40631

ld t jra a legends jelenetet LEGO Brickheadz stlusban!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Szürke Gandalf és Balrog
SKU 40631
Darabok 348
Sorozat LEGO Harry Potter
LEGO ár 7 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Szürke Gandalf és Balrog 40631 leírás

„Itt úgyse jössz át!” – Ünnepeld meg a legendás csatajelenetet A gyűrűk ura: A Gyűrű Szövetsége című filmből ezzel a LEGO BrickHeadz Szürke Gandalf és Balrog építőkészlettel (40631). Alkosd újra Szürke Gandalf, a varázsló és a Balrog, a lángoló szörny részleteit, majd állítsd ki büszkén a megépíthető figurákat. Ez a készlet varázslatos meglepetés, születésnapi vagy ünnepi ajándék A gyűrűk ura rajongóinak, LEGO építőknek és LEGO BrickHeadz gyűjtőknek.

  • LEGO BrickHeadz Szürke Gandalf és Balrog építőkészlet (40631) – LEGO BrickHeadz Gandalf figurát tartalmaz, karddal és bottal, és egy Balrog figurát ostorral.
  • Ajándékötlet 10 éves kortól – Ez a 348 elemből álló építőkészlet szórakoztató ajándék A gyűrűk ura rajongói, LEGO építők és LEGO Brickheadz gyűjtők számára
  • Építsd meg, állítsd ki – A Szürke Gandalf és Balrog figura is 9 cm magas. Mindkét gyűjthető modellhez alaplap tartozik, amin kiállíthatod

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.