A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Elektromos robogók és töltőpont 40526

Jtk elektromos robog

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Elektromos robogók és töltőpont
SKU 40526
Darabok 50
Sorozat LEGO City
LEGO ár 4 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Elektromos robogók és töltőpont 40526 leírás

Turbózd fel gyermekeid játékát a LEGO City Elektromos robogók és töltőpontok (40626) szettel! Ez a kiegészítő csomag remek ajándékötlet 6 éves kortól a kezdő LEGO építőknek, és szórakoztató kiegészítője a meglévő LEGO készleteknek. A képzeletbeli napenergiával működő töltőállomás 2 levehető játékrobogót, valamint egy technikus és 2 motoros minifigurát tartalmaz, amelyekkel órákon át tarthat a fantáziadús szerepjáték.

  • Minifigurás robogó játékkészlet – Ez a LEGO City Elektromos robogók és töltőpont (40526) kiegészítő csomag szórakoztató bevezetést lehet a LEGO játékok világába, de kombinálhatod a meglévő LEGO készletekkel is.
  • Mi van a dobozban? – 2 működő minifigurás robogó, egy fiktív töltőállomás, 2 kerékpáros minifigura biciklis sisakkal és egy technikus minifigura szerszámosládával
  • Szórakoztató ajándék 6+ éveseknek – Ajándékozd ezt a játékkészletet születésnapra, ünnepre vagy bármely más alkalomra LEGO rajongóknak és kezdő LEGO építőknek

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.