A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Óriáskerék 31119

Vsri szrakozs egy talakthat vidmparki jtkkszlettel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Óriáskerék
SKU 31119
EAN 5702016914160
Darabok 1002
Sorozat LEGO Creator 3-in-1
LEGO ár 25 193 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Óriáskerék 31119 leírás

A gyerekek imádják a vidámparkot. Ugráljon a dodzsemben, élvezze az óriáskereket vagy ringatózzon a hintahajókon. Neked is olyan nehéz kiválasztani a kedvenc látványosságodat? Ezzel a LEGO Creator 3in1 készlettel nem kell.

Végül is három különböző látványosságot építhetsz a LEGO 31119 segítségével. A forgó óriáskereket, az ütközőautókat vagy a hintahajókat választod? És elég volt már a látványosságokból? Akkor csak építs magadnak valami újat!

Egy teljes vidámpark egy szettben

A LEGO 3in1 készletek ideálisak azoknak a gyerekeknek, akik nem akarják újra és újra ugyanazt építeni. Ráadásul a szerkezetek mind tele vannak szép részletekkel. Ez a LEGO óriáskerék például tényleg tud forogni, és nyolc gondolával rendelkezik, amelyekbe minifigurákat helyezhetsz el. Van egy jegypénztár és egy lufiállatokat kínáló stand is. Ez már órákig tartó játékidőt biztosít.

Ha megunja az óriáskereket, egyszerűen alakítsa át a készletet dodzsemautókká. Ez lehetővé teszi, hogy három dodzsemautót építs a minifigurák számára, valamint egy jegypénztárat a bemondó mikrofonnal. Ha inkább a lökhárítós csónakokat építenéd, hozz létre egy szerkezetet, amely tartalmaz egy kapaszkodógépet és egy rágógumigépet. Ez garantáltan egy nagyszerű nap lesz a vásáron!

Egy szemet gyönyörködtető a gyerekszobában

Még akkor is szórakoztató lesz a készlet, ha a LEGO óriáskerékkel egy ideig nem játszanak. A 27 centiméter magas, 16 centiméter mély és 26 centiméter széles óriáskerék ugyanis igazi látványosság a gyerekszobában. Tegye egy szép helyre, és gyermeke újra és újra élvezni fogja.

A többi LEGO Creator 3in1 készlet, például egy középkori vár, egy kalózhajó, egy ház/játékbolt és egy tűzokádó sárkány is minden alkalommal megmozgatja a gyerekek fantáziáját. Különböző témájú készletek állnak rendelkezésre. Kombinálja a gyermekének leginkább megfelelő készleteket, és figyelje, ahogy teljesen új struktúrák és történetek születnek.

  • A LEGO Creator 3 az 1-ben Óriáskerék (31119) vidámparki játék egy 3 az 1-ben modellel indítja be a gyermekek kreativitását – egy Óriáskerékkel, egy dodzsem autóval és egy hajóhintával.
  • Ez a LEGO készlet 5 minifigurát tartalmaz – egy anyukát, egy apukát, egy gyermeket és 2 vidámparki dolgozót, akikkel a fiatalokra még izgalmasabb napok várnak a vidámparkban.
  • A forgó Óriáskerék 8 gondolát tartalmaz a minifiguráknak, akik felülhetnek rá, emellett találsz egy jegypénztárat, egy lufis kocsit lufiállatokkal és egy kockákból épült kutyát is.
  • A dodzsem autós játék tartalmaz 3 autót és egy hangosbemondóval kiegészített jegypénztárat, míg a hajóhintához egy játékhalászó és egy gumilabda-automata is tartozik.
  • Ez az 1002 elemből álló LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészlet csodálatos, közös élményt nyújt, miközben a 9 éves vagy nagyobb gyermekek a szüleikkel együtt építik meg a szettet.
  • A több mint 27 cm magas, 16 cm széles és 26 cm hosszú Óriáskerék a játékidők között garantáltan lenyűgözően fog mutatni a gyerekszobákban kiállítva.
  • Nézd meg a többi új, 2021-ben megjelenő, klassz LEGO Creator 3 az 1-ben készleteket is, köztük az Űrsikló kaland (31117) és a Középkori vár (31120) szetteket!
  • A LEGO Creator 3 az 1-ben készletekkel a gyermekeknek csodálatos szerepjátékban lesz részük, miközben mozgalmas történeteket szőnek a dobozokban található 3 különböző modell köré.
  • A LEGO építőelemek már 1958 óta kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.