A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Űrsikló kaland 31117

Vgtelen, rbli kalandok egy talakthat rsiklval

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Űrsikló kaland
SKU 31117
EAN 5702016914153
Darabok 486
Sorozat LEGO Creator 3-in-1
LEGO ár 13 293 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Űrsikló kaland 31117 leírás

Szereted az űrkalandokat? Akkor ez a LEGO Creator 3in1 űrsikló pont neked való. A LEGO 31117 segítségével nemcsak egy lenyűgöző űrsiklót építhetsz, hanem egy rakéta és egy holdraszálló is elérhető közelségbe kerül.

Természetesen egy űrhajóst is találsz a dobozban, aki az egyes járműveket vezetheti. A LEGO 31117 Space Shuttle 486 alkatrészből áll, és 8 éves kortól alkalmas. Ez rengeteg idegen kaland lesz!

Minden járműnek megvannak a maga lehetőségei

A LEGO mindig olyan készleteket készít, amelyek rengeteg játéklehetőséget kínálnak, és amelyekben minden alkalommal új részleteket fedezhetsz fel. Ez a LEGO Space Shuttle sem kivétel. Például az űrsiklónak van egy kihúzható karja egy műholddal. Ezt a raktér ajtajának kinyitásával érheti el.

A modell összecsukható kerekekkel és részletes pilótafülkével is rendelkezik. Átalakítottad a készletet rakétává? Ezután élvezheti a motor hűvös részleteit. És mint holdtöltő, a modell levehető modullal rendelkezik. Engedje szabadjára a fantáziáját, és élvezze a csillagok között eltöltött órák szórakozását.

Hihetetlen lehetőségek a LEGO Creatorral

Mostanra már elég sok LEGO Creator 3in1 készlet jelent meg. Ahogy a név is sugallja, három különböző modellt építhetsz ezekből a készletekből. Így az építőszettek újra és újra megmozgatják a fantáziát, és arra ösztönzik Önt, hogy saját építményeket találjon ki. Természetesen azt is választhatod, hogy megépíted az egyik modellt, és órákig játszhatsz vele.

Egyes készletek, mint például a LEGO Creator 3in1 óriáskerék, ideálisak arra, hogy a gyerekszobában helyezzük el őket. Itt igazi szemet gyönyörködtető lesz. A LEGO Space Shuttle azonban praktikus méretű, így könnyen magaddal viheted a barátaidhoz is. Az űrsikló körülbelül 12 centiméter magas, 28 centiméter hosszú és 19 centiméter széles. Hová fogsz repülni ezzel a modellel?

  • A LEGO Creator 3 az 1-ben Űrsikló kaland (31117) játékkészlet egy 3 az 1-ben modellel inspirál hihetetlen szerepjátékra – egy Űrsiklóval, egy játék rakétával és egy holdkomppal.
  • Tartalmaz egy új, 2021-ben megjelenő űrhajós minifigurát sisakkal és szerszámkészlettel. Az űrkutató mind a 3 űrjárműben utazhat, ami új szintre emeli a gyermekek játékát.
  • A kreatív fiatalok átadhatják magukat a csillagközi mókának, ha úgy döntenek, hogy az űrsiklóval az űrbe repülnek, egy játék rakétát lőnek ki vagy távoli bolygókat fedeznek fel a 4-lábú holdkomppal.
  • Ez az űrhajós játékkészlet tökéletes ajándék a 8 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik szívesen játszanának a csillagok között a klassz LEGO játékokkal.
  • A több mint 12 cm magas, 28 cm hosszú és 19 cm széles Űrsikló tökéletes méretű az otthoni játékhoz, de akár egy barátodhoz is átviheted.
  • Az Űrsikló tartalmaz egy kinyújtható kart műholddal és behúzható kerekeket, míg a rakéta klassz motorrészletekkel, a holdkomp pedig levehető, domború modullal van felszerelve.
  • Nézd meg a többi új, 2021-ben megjelenő, klassz LEGO Creator 3 az 1-ben készleteket is, köztük az Óriáskerék (31119) és a Középkori vár (31120) szetteket!
  • A LEGO Creator 3 az 1-ben készletekkel a gyermekeknek órákig tartó, magával ragadó játékban lesz részük, miközben akciódús történeteket szőnek a dobozokban található 3 modell köré.
  • A LEGO építőelemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.