A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Sportautó 31100

Nagy teljestmny mka egy klassz, talakthat sportkocsi jtkkal!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Sportautó
SKU 31100
EAN 5702016616064
Darabok 134
Sorozat LEGO Creator 3-in-1
LEGO ár 2 653 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Sportautó 31100 leírás

Indítsd be a gyermekek járművek és kreativitás iránti szeretetét az izgalmas LEGO Creator 3 az 1-ben Sportkocsi (31100) játékkészlettel! A gyermekek örömmel fognak száguldozni ezzel a piros és fekete sportkocsival, mely tartalmaz egy központi motort, szívócsövet és egy hátsó légterelőt.Szórakoztató és kreatív építési szabadságEzzel a LEGO Creator 3 az 1-ben szettel a gyermekeknek 3 különböző építési és játékélményben lesz részük. Építhetnek egy sportkocsit, amit motorral és szívócsővel ellátott hot roddá vagy régimódi repülővé alakíthatnak, de akár valami teljesen újat is alkothatnak. Ez a klassz építőjáték fantáziadús játékra inspirál, emellett nagyszerű ajándék vagy jutalom lehet. A sportkocsi és a hot rod vezetőfülkéjében is van hely egy minifigura számára.Különálló modellek az építéshez, játékhoz és átalakításhozA LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan szórakoztató modelleket nyújtanak a gyermekek számára, melyek részletesen kidolgozottak, valósághűek és fantáziadús játékra inspirálnak. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket hoznak létre, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra sarkallják. Ezek a kicsi és inspiráló készletek nagyszerű ajándékok bármilyen alkalomra.

  • Indítsd be a kreatív szerepjátékot ezzel az izgalmas készlettel, mely 3 modellt tartalmaz 1 csomagban: Egy sportkocsit, egy hot rodot és egy régimódi repülőt. Nagyszerű ajándék gyermekeknek. Az építés és átalakítás végtelenné varázsolja a játékot!
  • Vajon milyen móka vár a kormány mögött? A gyermekek fejleszthetik képzelőerejüket és kreatív készségeiket, miközben egy sportkocsiban furikáznak, új sebességi rekordot állíthatnak fel egy hot rodban, vagy felszállnak egy régimódi repülővel.
  • Ez a készlet minden egyes dobozban 3 lehetőséget nyújt: Alkothatsz egy Creator 3 az 1-ben Sportkocsit (31100), hot rodot vagy régimódi repülőgépet. A gyermekek játszhatnak a készlettel önmagában, de akár más LEGO készletekkel is kombinálhatják.
  • A kreatív építés rajongói imádni fogják ezt a klassz készletet. A levegőszívó szeleppel és légterelővel ellátott sportkocsi, az izgalmas hot rod és a szórakoztató repülőgép nagyszerű ajándékok a 6 év fölötti fiúk és lányok számára egyaránt.
  • Részletesen kidolgozott és akcióra kész. A több mint 4 cm magas, 12 cm hosszú és 7 cm széles, izgalmas játék sportkocsi elég kicsi ahhoz, hogy magaddal vidd az útra, és elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy minifigura (nincs a készletben).
  • A gyermekek képzelete hajtja, így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok beindítják a gyermekek független játékát, fejlesztik problémamegoldó készségeiket, valamint átélhetik a saját történetek kitalálásának örömét is.
  • A könnyen érthető útmutató segítségével a gyermekek gyorsan megépíthetik a készletet, mely büszkeséghez és rengeteg kreatív mókához vezet. Nyisd ki a dobozt és már kezdődhet is a játék a 3 modell közül 1 játéknak a megépítésével és átalakításával!
  • Nyújts a gyermekeknek végtelen lehetőségeket, melyekkel fejleszthetik építési készségeiket, miközben a LEGO Creator 3 az 1-ben készletekkel játszanak. Ez a klassz járműves készlet fejleszti a gyermekek kreativitását és képzelőerejét.
  • A LEGO kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO kockákat, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.