A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A pandabölcsőde 21158

llthat, gondoskodsra vr pandk a Minecraft Pandablcsdben!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A pandabölcsőde
SKU 21158
EAN 5702016618259
Darabok 204
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 7 690 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A pandabölcsőde 21158 leírás

Ismersz olyan Minecraft játékost, aki szívesen gondoskodna a Minecraft számítógépes játékból ismert, aranyos panda figurákról? Nos, most már megteheti! A LEGO Minecraft Pandabölcsőde építőjáték készlet életre kelti a kalandokat, így a gyermekeknek egy eredeti, kézzelfogható Minecraft játékélményt nyújt a valós világban.A gyermekek megalkothatják saját Minecraft történeteiket egy LEGO építőkészlettel!A 7 éves vagy annál idősebb gyermekek tovább folytathatják online Minecraft kalandjaikat a fizikai környezetükben. Gondoskodhatnak róla és szórakoztathatják a pandababát, elkészíthetik a bölcsőde épületét és a tetőtéri ágyat, ahol a játékos bocs alszik és mindenkit elláthatnak élelemmel. A pandák rengeteg bambuszt rágcsálhatnak, Alex pedig még egy ínycsiklandó játék tortát is hozott!Az aranyos pandák még varázslatosabbá teszik a LEGO Minecraft világát! Ami pedig a felnőttek számára a legjobb, hogy nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a gyermekek számára. A LEGO MInecraft készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen, önálló játékot. Az állítható, imádni való és új, 2020 januárjában megjelenő pandákkal – sosem akarják majd letenni a készletet!

  • A sokoldalú pandás készlet életre kelti kedvenc Minecraft történeteiket. A gyermekeknek kézzelfogható Minecraft mókában és kalandban lesz részük, miközben összerakják a LEGO bölcsőde készletet, és gondoskodnak az imádni való játék pandákról.
  • A Minecraft új, 2020 januárjában megjelenő, legaranyosabb mobjai! A pandamama és pandababa Minecraft szereplők ülnek, állnak és a fejüket is mozgatják. Egy ocelot is eljött látogatóba, rengeteg bambusz van, Alex pedig még egy tortát is hozott!
  • A gyermekek megépíthetik és játszhatnak saját Minecraft környezetükben. A megépíthető kunyhóban egy tetőtéri ágy vár a fáradt pandababákra. És ha esetleg akadna egy kis bányászható Minecraft arany, Alexnál mindig találsz egy gyémánt csákányt!
  • Ez a sokoldalú Minecraft készlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy alkalmi ajándék a 7éves vagy idősebb fiúk és lányok számára. Nagyszerű az olyan panda rajongóknak és Minecraft játékosoknak, akik új módon játszanának kedvenc játékukkal.
  • A több mint 19 cm hosszú, 9 cm magas és 8 cm széles játékkészlettel a Minecraft izgalmait átcsempészheted a való világba – a gyermekek pedig tovább fokozhatják a mókát, ha más LEGO készletekkel is kombinálják.
  • Nincs szükség elemekre, így a móka egyenesen a dobozból indul! A kézzelfogható, önálló játékot a gyermekek képzelete indítja be – ami fejleszti kézügyességüket, kreativitásukat és problémamegoldó készségeiket is.
  • Az egyszerű útmutató segítségével a gyermekek azonnal belevághatnak az építésbe és játékba. Ha pedig elveszítenéd az útmutatót, csak tölts le egy újat a https://www.lego.com/hu-hu/service/buildinginstructions honlapról!
  • Minden LEGO Minecraft építőjáték becsempészi a valóságba a Minecraft online izgalmát. A kiváló minőségű, hitelesen kinéző modellekkel a LEGO Minecraft készletek a gyermekek játékélményét új szintre emelik!
  • Minden LEGO játék megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi kritériumainknak. Biztos lehetsz benne, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők – és ez már 1958 óta így van!
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO kockákat, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági normáknak – így gyermeked biztonságban lesz.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.