A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Repülőgép és repülőtér 10961

Reptsd a felhk kz a fiatalok kpzelerejt ezzel a replgpes jtkkszlettel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Repülőgép és repülőtér
SKU 10961
EAN 5702017086439
Darabok 28
Sorozat LEGO DUPLO
LEGO ár 10 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Repülőgép és repülőtér 10961 leírás

Repítsd egy újabb helyszínre a kisgyermekek képzeletét minden nap a LEGO DUPLO Városi kalandok Repülőgép és repülőtér (10961) játékkal!

Osztozz óvodásoddal légi kalandokban!
Vágjatok bele izgalmas kalandokba és egy családi szórakozásba egy utasszállító repülőgép fedélzetén! Csatlakozzatok az apukához és a lányához, miközben elrepülnek, hogy meglátogassák a családjukat és a barátaikat. A repülő felső része levehető, így a belsejében még több hely lesz a játékhoz. A repülőgépnek nyitható ajtaja, forgatható irányítótornya és poggyászcsúszdája van… emellett hatalmas ölelések is várnak érkezéskor!

Kézzelfogható, tanulást segítő játékok kisgyermekeknek
A LEGO DUPLO játékok egyenesen az óvodások kezébe adják a végtelen szórakozás, az önkifejezés és az örömteli tanulás lehetőségét. A DUPLO játékkészletekkel a szülők és a kisgyermekek a közös játék során értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át együtt.

  • Osztozzatok a légi kalandokban a LEGO DUPLO Városi kalandok Repülőgép és repülőtér (10961) játékkal, és repítsd egy újabb helyszínre a kisgyermekek képzeletét minden nap!
  • Tartalmaz 3 DUPLO figurát – egy apukát, egy lányt és egy pilótát –, egy repülőgépet levehető tetővel, valamint egy poggyászcsúszdával ellátott, forgatható irányítótornyot is.
  • A mókás kiegészítők között találtok plüssmacit, zászlót és nyitható bőröndöt, amelyek valósághűvé varázsolják a légi szerepjátékot.
  • A fantáziadús, repülőgépes utazások és a családi összejövetel eljátszásával a szülők és az óvodások csodálatos kalandokban, izgalmas tevékenységekben és értékes fejlődési mérföldkövekben is osztozhatnak.
  • Szórakoztató, repülős játékkészletet keresel a 2 éves vagy nagyobb óvodásoknak? A LEGO DUPLO Városi kalandok Repülőgép és repülőtér készlettel a fiatalok képzelete a felhők között fog szárnyalni!
  • A játékkészlet több mint 22 cm magas, 38 cm széles és 29 cm mély, emellett könnyedén kombinálható más LEGO DUPLO készletekkel is, így még több fantáziadús játéklehetőséget nyújt.
  • Az átlátható építési útmutatóban egyszerű, illusztrált történeteket találtok a készlet elemeivel, így még több mókával dobhatjátok fel a kreatív építést.
  • Minden LEGO DUPLO játékkészletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciók végtelen, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket, amiben a szülők is osztozhatnak velük.
  • A LEGO DUPLO játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
  • A LEGO DUPLO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.