A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10950 Farm traktor és állatgondozás

Traktoros szórakozás a bárányfarmon

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Farm traktor és állatgondozás
SKU 10950
Darabok 27
Sorozat LEGO DUPLO
LEGO ár 6 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10950 Farm traktor és állatgondozás leírás

  • A vezethető traktort és megetethető bárányokat tartalmazó LEGO® DUPLO® Városi kalandok Farm traktor és állatgondozás (10950) szett fantáziadús játékra és iskoláskor előtti tanulásra inspirálja a járműrajongó és állatbarát gyermekeket.
  • A szett tartalmaz egy szekérhúzó traktort, 2 bárányt, valamint egy farmer és egy gyermek figurát is, amelyeket a kicsik könnyedén felvehetnek a játékhoz. Emellett egy megépíthető fa, farmbeli szerszámok és egy valósághű szénabála is vár rájuk.
  • A gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, emellett társas és érzelmi felfogásukat is bővíthetik, miközben olyan mókás, farmbeli tevékenységeket játszanak el, mint a széna elszállítása a bárányokhoz, és az állatokról való gondoskodás.
  • Nagyszerű karácsonyi, ünnepi, születésnapi vagy hétköznapi ajándék a 2 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik imádják a traktorokat, az állatokat és a kreatív játékot.
  • A traktor több mint 15 cm hosszú, a megépíthető fa pedig több mint 11 cm magas. A készlettel számtalan módon játszhattok, emellett az összes LEGO® DUPLO® farmjátékkal is kombinálható.
  • Az építési útmutatóban szórakoztató, illusztrált történeteket találtok a készlet modelljeiről, így még több vidámsággal dobhatjátok fel a kreatív építést és a fantáziadús játékot.
  • Minden LEGO® DUPLO® játékkészletet kifejezetten úgy terveztünk, hogy a gyermekbarát, fantáziadús funkciók végtelen, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket, amiben a szülők is osztozhatnak velük.
  • A LEGO® DUPLO® játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – és ez már 1969 óta így van.
  • A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.