A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Vasúti híd és sínek 10872

Legyen rszetek mg tbb vonatos mkban a LEGO DUPLO vasti hdjval s extra sndarabokkal!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Vasúti híd és sínek
SKU 10872
Darabok 26
Sorozat LEGO DUPLO
LEGO ár 9 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Vasúti híd és sínek 10872 leírás

Egészítsétek DUPLO intelligens vonatkészletet (pl. 10874 és 10875) Vonat készleteteket a LEGO DUPLO 10872 Vasúti híd és sínek szettel, és figyeld, hogyan fejlődnek gyermeked korai építési készségei, ahogy megépíti a hidat és úgy rendezi el a sínpályát, ahogy szeretné! Segíts kisgyermekednek elhelyezni a sárga interaktív elemet a sínen úgy, hogy illeszkedjen a DUPLO vonatokhoz, így ha áthalad rajta a vonat, megszólal a vonatkürt. A készletben egy LEGO DUPLO építőmunkás figurát, 2 kockát, egy ásót és egy bőröndöt is találtok, melyekkel elkezdhetitek a szerepjátékot és a történetmesélést.

  • A készletben találtok egy LEGO DUPLO építőmunkás figurát ásóval, és bőrönd kiegészítő elemet is.
  • A készlet 8 egyenes sínt, a híd megépítéséhez szükséges 4 ferde darabot, és egy sárga (a kürthangot megszólaltató) interaktív elemet tartalmaz.
  • Használjátok ezt a készletet a 10874 Gőzmozdonnyal vagy a 10875 Tehervonattal, hogy bővítsétek a LEGO DUPLO vonat gyűjteményeteket!
  • Mutasd meg gyermekednek, mennyire könnyű elhelyezni a sárga interaktív elemet a sínen úgy, hogy ha áthaladnak rajta a kompatibilis LEGO DUPLO vonatok, mint például a 10874 Gőzmozdony vagy a 10875 Tehervonat, megszólaljon a kürt!
  • A készletben található sínek illeszkednek gyermeked már meglévő LEGO DUPLO vonat gyűjteményével is.
  • A csomagban 2 kockát, ásót és bőrönd elemeket is találtok, melyekkel tovább bővíthetitek a szerepjáték és a történetmesélés lehetőségeit.
  • Ezek a játék vasúti sínek nagyszerű ajándékot jelenthetnek egy óvodás vonatrajongó számára.
  • A LEGO DUPLO termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és könnyen használhatóak legyenek az apró kezekben.
  • Kombináljátok a 10882 Vasúti pálya készlettel, hogy még változatosabb sínpályát építhessetek és még több LEGO DUPLO vonatos mókában legyen részetek!
  • A híd méretei: a legmagasabb pontja több mint 12 cm magas.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.