A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO adidas Originals Superstar 10282

Szuper klassz szupersztr

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO adidas Originals Superstar
SKU 10282
EAN 5702016914030
Darabok 731
Sorozat LEGO Vegyes rendelkezések
Kor 18+ év
LEGO ár 23 093 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO adidas Originals Superstar 10282 leírás

Egészítsd ki az sportcipő-gyűjteményedet egy meglepő, új darabbal, azaz a LEGO adidas Originals Superstar (10282) modellel! Most igazi újdonságként, LEGO elemek segítségével építheted meg az ikonikus sportcipő gyűjthető és kiállítható változatát, ami egész biztosan remek beszédtéma lesz.

Eredeti Superstar részletek
Akárcsak az eredeti darab, úgy ez a LEGO változat is ikonikus adidas Originals Superstar sportcipőt grafika, kagylóformájú orr, háromleveles logó és 3 ferde csík díszíti. Jobb vagy bal lábra való? Tőled függ! A készletben 17 extra LEGO elemet is találsz, így jobb vagy bal lábra való sportcipőt is építhetsz. Még cipőfűző és egy eredeti cipős doboz is tartozik hozzá, hogy még valósághűbb legyen.

A következő építési projekted
Ez a készlet a felnőtteknek szánt LEGO építőkészlet kollekció része. A bemutatóállvánnyal és plakettel kiegészített modell mindenkit el fog bűvölni, aki imádja az adidas márkát és a gyűjthető streetwear darabokat, emellett a felnőtt LEGO építők is imádni fogják.

  • Építsd meg és állítsd ki a világ egyik legikonikusabb sportcipőjét a felnőtteknek szánt LEGO adidas Originals Superstar 10282 modellel!
  • Telis-tele van eredeti részletekkel, köztük a híres kagylóorral, 3 ferde csíkkal, a nyelvén adidas logóval és további Originals Superstar grafikákkal is.
  • A cipőfűzővel és eredeti, cipős doboz stílusú csomagolással ellátott LEGO modell szórakoztató és valósághű módon tiszteleg az eredeti adidas sportcipő előtt.
  • A legjobb ajándékokat keresed adidas rajongóknak? Ez a modellkészlet bárki számára ideális, aki imádja a gyűjthető utcai öltözékeket, valamint olyan felnőtt LEGO építőknek is, akik egy új csavarral bővített projektet keresnek.
  • Méretei: több mint 12 cm magas, 27 cm hosszú és 9 cm széles.
  • A bemutatóállvánnyal és plakettel kiegészített sportcipő építményedet büszkén kiállíthatod otthon vagy az irodában.
  • Extra LEGO elemeket is találsz, így eldöntheted, hogy jobb vagy bal lábra való edzőcipőt építesz.
  • Ez a LEGO adidas Originals Superstar készlet a kreatív építőkészletek sorozatának része, amelyet olyan felnőtt LEGO építésrajongóknak terveztek, akik értékelik az elbűvölő kialakításokat és a részletekre való kiemelt figyelmet.
  • A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.