A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Szörnyella és Demóna 40620

ptsd meg s lltsd ki ezt a 2 ikonikus Disney gonosztevt ebben a szrakoztat kszletben

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Szörnyella és Demóna
SKU 40620
Darabok 320
Sorozat LEGO BrickHeadz
LEGO ár 7 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Szörnyella és Demóna 40620 leírás

Kápráztasd el a film rajongóit 10 éves kortól ezzel a BrickHeadz készlettel, ami a legendás Disney szereplők, Szörnyella és Demóna (40620) megépíthető LEGO figuráját tartalmazza. Rakd össze mindkét részletgazdag modellt, és állítsd ki őket, ahol csak akarod, saját külön-külön alaplapjukon. A gyűjthető készlet 320 elemet tartalmaz, amikből megépítheted a LEGO figurákat. Demóna törzséhez díszes matrica tartozik. A készlet remek gyűjthető ajándék hétköznapokra, illetve kiállítható darab gyerekekvagy a Disney Szörnyella és Demóna filmek rajongói számára.

  • Kockákból épült gonosztevők – Disney Szörnyella és Demóna (40620 megépíthető, kiállítható BrickHeadz figurája. Szórakoztató ajándék a filmek szerelmeseinek vagy nagyobb gyerekeknek, akik rajonganak a Disney gonosztevőkért.
  • Démonian szórakoztató dekoráció – Ehhez a 320 elemből álló, gyűjthető, 10 éves kortól ajánlott LEGO BrickHeadz építőjáték készlethez lépésről lépésre vezető útmutató és bemutatóállványok is tartoznak
  • Méretek – Szörnyella de Frász 8 cm, Demóna pedig 9 cm magas.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.