A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Extra DOTS – 5. sorozat 41932

Az Extra DOTS 5. sorozattal vgtelen kzmves szrakozs vr rd!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Extra DOTS – 5. sorozat
SKU 41932
EAN 5702016915877
Darabok 120
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 1 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Extra DOTS – 5. sorozat 41932 leírás

A kézművesrajongók és a kreatív gyermekek imádni fogják ezt a trópusi témájú Extra DOTS – 5. sorozat (41932) csomagot! Minden LEGO DOTS készlettel kompatibilis, így ezek az extra csempék lehetőséget nyújtanak a gyermekeknek, hogy új módokon bővítsék és változtassák mintáikat, amelyek passzolnak a ruhájukhoz, a hangulatukhoz vagy a szobadekorációjukhoz.

Szabad kreativitás és önkifejezés
Ez a csomag 120 színes csempét tartalmaz, amelyek között találsz 15 sötétben világító csempét, valamint 10 egyedi mintájú meglepetéscsempét a 16 mintalehetőségből. A gyermekek tetszésük szerint díszíthetik fel szobadekorációs tárgyaikat vagy karkötős kiegészítőiket, ami a kreatív készségeiket is fejleszti.

Klassz, kézműves vidámság
A kis csomag nyújtotta öröm lehetőséget ad a gyermekeknek arra, hogy még kreatívabban díszítsenek a LEGO DOTS készleteikkel, így átélhetik a barátokkal való cserélgetés izgalmát, és saját mintákat alkothatnak. A csomagok remek jutalmak vagy hétköznapi ajándékok a kreatív fiataloknak, vagy extra meglepetések, amelyekkel bármelyik DOTS vagy LEGO készletet személyre szabhatják.

  • Lepd meg a DIY kreativitásért rajongó fiatalokat ezzel a klassz LEGO DOTS Extra DOTS – 5. sorozat (41932) szettel, ami szabad önkifejezésre inspirál. A doboz tartalma is a szórakozás része!
  • Fejleszd a gyermekek kreatív és díszítési készségeit a trópusi színek 95 gyűjthető csempéjével, amelyek között 15 sötétben világító csempe, valamint a 16 lehetőségből 10 rejtélyes mintával ellátott csempe található.
  • A csempék nagyszerűek a díszítéshez, legyen szó egyedi karkötőkről vagy szobadekorációkról. A csempéket a gyermekek más DOTS készletekkel vagy bármelyik LEGO szettel is kombinálhatják, amiket úgy díszíthetnek fel, ahogyan csak szeretnék.
  • A kézművesrajongók örömmel fogják felbontani ezt az Extra DOTS – 5. sorozat (41932) csomagot. Az üde színekben tündöklő és különleges, díszített csempék remek ajándékok a 6 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak.
  • Lepd meg a gyermekeket elbűvölő kézműves ötletekkel, amiket a LEGO DOTS készletekkel megvalósíthatnak. A színes és díszített csempéket tartalmazó csomag szórakozás közben növeli a gyermekek önbizalmát.
  • A LEGO DOTS szettek végtelen kreativitást nyújtanak, emellett önkifejezésre bátorítják a gyermekeket, miközben egyedi kiegészítőket vagy szobadekorációkat készítenek, így a gyermekek egy új csoportja ismerheti meg a LEGO játék nyújtotta örömet.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint megbízhatóan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.