A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kreatív csomag 5007912

Kreatv szrakozs a kis mvszeknek

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kreatív csomag
SKU 5007912
EAN 5702017598451
Sorozat LEGO Friends
LEGO ár 32 784 Ft

LEGO Kreatív csomag 5007912 leírás

A csomag inspiráció a kezdő művészek és alkotók számára, amellyel kifejezhetik magukat: a LEGO DOTS Öntapadó óriáscsomagot és a LEGO Friends Emma művészeti iskolája készletet egyesíti. A DOTS csomag 5 darab öntapadós felvarróval van ellátva, amelyek mindegyike bármilyen kemény, vízszintes felületre felragasztható, és több mint 450 színes lapocskát is tartalmaz, amelyekkel végtelen tervezési kombinációk hozhatók létre. Az Emma művészeti iskolája készlet pedig lehetővé teszi a kreatív gyerekeknek, hogy könnyűszerrel egy gyönyörű, háromemeletes épületet állítsanak össze, miközben Emma a kerámia, a divat és a 3D nyomtatás művészetét tanulja.

  • Szórakoztató csomag a kis művészeknek – A csomag a LEGO DOTS kreativitását a LEGO Friends szerepjátékkal ötvözi, órákig tartó élvezetet biztosítva a művészetet és kézművességet szerető gyerekeknek.
  • LEGO DOTS Öntapadó óriáscsomag – A játék során a gyerekek a képzelőerejüket és díszítési készségeiket is megmutathatják ezzel az 5 db 8×8-as, élénk színekben elérhető, öntapadós felvarrót, több mint 450 lapocskát és egy ötletadó füzetet is tartalmazó készlettel
  • LEGO Friends Emma művészeti iskolája – A gyerekek 3 emeletet építhetnek és fedezhetnek fel kreatív művészeti játékokkal, miközben úgy tesznek, mintha festenének, varrnának és 3D nyomtatót és kerámiakorongot használnának.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.