A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Tigris kulcstartó 854193

Bjos kiegszt a Disney Micimack rajonginak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Tigris kulcstartó
SKU 854193
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 1 603 Ft

LEGO Tigris kulcstartó 854193 leírás

Dobd fel a Micimackó rajongók lépteit egy kis ugrándozással, amit ez a LEGO ǀ Disney kulcstartó (854193) tartogat számukra. A szett tartalmazza az imádott, pattogó Tigrist, ami egy strapabíró fémlánchoz és karikához van rögzítve. Könnyedén rátehető kulcsokra vagy táskákra, így a Tigris kulcstartó aranyos kis ajándék lehet a 6 éves vagy nagyobb gyerekeknek, és bármelyik felnőttnek, aki imádja a Micimackó történeteket.

  • LEGO ǀ Disney Tigris kulcstartó (854193) – A szett tartalmaz egy Tigris LEGO minifigurát strapabíró fémkarikával és lánccal. Megjegyzés: a minifigura a fémlánchoz van rögzítve, és nem vehető le róla
  • Kulcstartóként és táskadíszként is használható – A fémkarika egyszerűen és biztonságosan rögzíthető kulcsokra, hátizsákokra és még sok minden másra
  • Ajándékötlet 6 éves kortól – A kulcstartó több mint 9 cm hosszú, ami mókás kis ajándék lehet gyerekeknek és bárkinek, aki imádja a LEGO Ideasǀ Disney Micimackó építőkészletet (21326)

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.